söndag 12 september 2010

Förra helgen

Så här såg det ut på Snibben förra helgen! Underbart väder och ingen trängsel att tala om... Den här helgen har vi varit upptagna med annat, och även nu haft tur med vädret. I natt började det regna och gör så till och från i dag. Så det känns rätt ok att vara hemma! Nästa helg planerar vi en tur, hoppas på härligt höstväder då!

lördag 4 september 2010

Vackert väder!

Vi åkte redan fredag förmiddag hit till Snibben, och hade en härlig dag i går med sol och värme - i lä. Fann höstens sista hallon när vi var på promenad.
Ännu en dag med sol ser det ut att bli! I går gjorde vi en biltur i närområdet på ställen där vi inte varit på länge länge. Här på campingen är det ytterst få vagnar och husbilar, det märks att det är lågsäsong! Och det har vi ingenting emot.
Som vanligt har vi sovit gott, i natt blev det nog rekord; vi somnade 21.30 och vaknade kl 7! Jag var trött efter veckan, och maken är ju konstant trött p.g.a. ohälsa.


I dag blir det en tur till metropolen Kramfors, för att att titta på deras nya resecentrum bl.a. Kan de ha hittat en bättre lösning än Härnösand? Antagligen, för där är det redan planer på att bygga om! Vi har också tittat på resecentrum i Ö-vik, och det verkar vara en bra lösning. I och med Bothniabanan så har det ju byggts en del och byggs fortfarande. Härnösand får vänta ett tag till på att bli anslutna. Hah - det låter som om vi åker runt och besiktigar buss- och tågstationer runt om, men så är inte fallet!


Några promenader ska det också bli under dagen. Tyvärr har jag ingen kortläsare i Macbooken, och har glömt usb-sladden för kameran hemma. Men jag får väl lägga in något retroaktivt!
Konstaterar att Melodikrysset var lätt i dag...