Enkel att göra, så här gör man:
3 ägg och 2½ dl socker vispas lätt och pösigt.
Blanda 2½ dl vetemjöl med ½ tsk bakpulver och ½ tsk vaniljsocker och rör i smeten.
Lägg ett bakplåtspapper i en liten långpanna (20x30 cm). Häll i smeten. Strö över 4 stjälkar rabarber, skurna i små bitar. Hyvla över 75 g margarin och strö över pärlsocker.
Grädda i 200˚ tills kakan ej darrar! (ca 20-25 min)
Blanda 2½ dl vetemjöl med ½ tsk bakpulver och ½ tsk vaniljsocker och rör i smeten.
Lägg ett bakplåtspapper i en liten långpanna (20x30 cm). Häll i smeten. Strö över 4 stjälkar rabarber, skurna i små bitar. Hyvla över 75 g margarin och strö över pärlsocker.
Grädda i 200˚ tills kakan ej darrar! (ca 20-25 min)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar