lördag 11 juni 2011

På Snibbens camping

Vilket sagolikt väder! Vi sitter i skuggan under markisen och njuter. Med sjöutsikt åt ena sidan och utsikt mot latrinen på andra - yeah... Men det gör inget, man behöver inte låtsas om det bara...
Vi gör inte särskilt många knop i värmen, Melodikrysset är löst och en kort promenad är gjord, lunchen äten och nu lite bloggande. Här på Snibben är det ju första gången vi är i år, men här är som vanligt - lugnt trots många vagnar och rent o snyggt. Fler och fler hittar hit, och det är inte underligt!
På tal om lunchen, så märkte vi att vi hade glömt en sak denna gång också... Våfflor skulle vi äta, grädde och sylt fanns med. Våffeljärnet också. Vi hittade t.o.m. en gammal tidning att sätta under järnet för att skydda bordet. Jag tog fram de medhavda vispskålarna för att börja vispa grädden, när jag fick en känsla av att något inte stämde. Och visst var det så - vi hade glömt paketet med pulver för att vispa ihop våffelsmeten! Det är ju inte fullt utrustat i vagnen med råvaror heller, så jag kunde inte göra egen smet... Men, i sån här värme är det suveränt med fil och mackor. God fil förresten, med smak av hallon och vanilj!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar