söndag 12 juni 2011

Våfflor - igen!

Efter en härlig helg styrde vi mot hemmet i dag, söndag. Vi kom hem lagom till lunch, och beslöt att äta de där våfflorna... Och det gjorde vi, trots att våffeljärnet kollapsade. Vilken tur att vi inte behövde hantera detta omak ute på campingen! Och nu kom vi ju på att vi nog bör ta ut några grytlappar i husvagnen också. Ett nytt våffeljärn är beställt. Tretti.se är bra!


Hemma stod pionerna i full blom, och är helt fantastiska!



1 kommentar:

  1. Hej Elwa!

    Tack för din fina hälsning hos mig! :-) Jag tror du är den första Härnösandsbo som hittat till min blogg.

    Jag har suttit en stund nu och följt era härliga utflykter, jag kan tänka mig att det blir mer av den varan nu i sommar. Man glömmer ibland att vi har många vackra platser rätt nära oss, Höga Kusten är fantastiskt. Mina föräldrar bor där, riktigt idylliskt med havsutsikt, men nu har de sålt huset och ska flytta till Lunde (!).

    Vilka fantastiska pioner du har hemma hos dig, pioner är en av mina absoluta favoritblommor. De blir så pampiga på något sätt. Rosorna du frågade om är snittblommor som jag köpt, jag tycker jättemycket om rosor men har inte vågat mig på att köpa några till trädgården då vi är ute och flänger och far så mycket på somrarna. Men någon gång kanske jag får min rosenträdgård som jag drömmer om! :-)

    Ha en fortsatt fin vecka!

    Många kramar
    Bitte

    SvaraRadera