söndag 24 maj 2009

Hemma igen

Så var helgen till ända, vi vände hemåt efter en härlig och avkopplande helg. Natten till i dag var inte så trevlig - det blåste hårt! Men vi hade ju inget förtält eller sånt att oroa oss över.

Nästa helg om vädret tillåter, så åker vi dit igen.

Och vad är det som gör att vi vill vara på Snibben? Jo, dels att det är nära staden där vi bor, men ändå en bit ifrån. Vi kommer iväg från alla måsten hemma. Dom får vi ordna med under veckorna! Och så är det ju en vackert belägen camping, som ligger vid en sjö och med natur runtom. Campingvärdarna ser till att det är ordning och reda, och håller styvt på att det ska vara en familjecamping där alla ska trivas. Jättebra, tycker vi! Inget busliv alls... Det är en ung familj som driver campingen, och de tog över den av hennes föräldrar.

Det är rent och fint i servicehuset, på toaletterna och i duscharna. Musik i lokalen, förresten! Det kan också kännas bra i vissa lägen!
Två små kök finns det, med mikrougn och diskplatser. En storstuga med tv, men där brukar vi inte hålla till och vet inte egentligen vad som finns mer där... En fin tvättstuga finns också. Campingen driver också ett vandrarhem, med ett vantell - ett mellanting mellan vandrarhem och hotell. Små stugor finns att hyra.
Nytt för i år är att den närbelägna restaurangen drivs av en thailändsk kvinna som serverar olika thairätter och även svensk mat. Det ska vi testa!


Sist men inte minst - gratis trådlöst internet på hela området!

Den nyfikne har säkert googlat och funnit att Snibbens camping också har en hemsida, gå in och titta mer!

1 kommentar: