söndag 11 juli 2010

Hem, ljuva hem!

Efter tio dagar kom vi hem igen, lyckligen. Kan inte säga annat, eftersom det var en nervpirrande hemfärd! Bilen är inte så pålitlig just nu, något är fel. Vad - ja, på verkstan trodde man det kunde bero på en pump till ACn:s kompressor, och om den skar så kunde den också dra med sig lite i farten så att säga. Varje gång vi startar kommer det ett skärande ljud som får människor runtom att stanna till och titta. Lägg till ett illvilligt pipande (och högljutt) läte från bakhjulen (?) så kan nog alla förstå att vi helst inte ville stanna till någonstans... Men vi måste övernatta, och tanka en gång. Pinsamma ögonblick, men - vi kom oss hem! Nu hoppas vi på att det finns möjlighet att få en koll av bilen snart.

Vi har haft en härlig vecka i Leksand, med fint väder och fint sällskap. Och visst är det också härligt att känna att det är roligt att komma hem igen! Här finns en del att ta tag i, det har vuxit väldigt mycket och blommar. Och smultron att plocka! Dax att njuta av det!
Men det blir en tur igen snart, dit vi aldrig varit med vagnen...

3 kommentarer:

  1. Härliga bilder! Skönt att ni är hemma oskadda! Iväg igen!!? Förstår inte hur ni orkar!!!

    SvaraRadera
  2. Jomen, vi ska ju mellanlanda hemma först och ta det lugnt... Då går det!

    SvaraRadera
  3. Tur att ni kom hem ordentligt, vad mysigt (och somrigt) det ser ut med smultronen! :) Har länkat till dig föressten, under rubriken "campingbloggskompisar" - hoppas okej?

    SV: ja jag tycker ju om att tycka så varför inte skriva några rader om det man upplevt? Förhoppningsvis kan det vara en hjälp på traven till de som funderar på att campa i närheten men inte bestämt vart än... Bra idé med ris och ros, ska ha det i bakhuvudet framöver! :)

    SvaraRadera