torsdag 22 juli 2010

Vilket husvagnsliv?

Ja - inget är som vanligt den här sommaren... I stället för att åka iväg som vi planerat blev det sjukhusvistelse för maken och hemmaplan för mig. Ska städa husvagnen i dag, det har helt enkelt inte blivit av förut - för varmt och annat att göra. Bara att vänta och se när vi kommer iväg och var det kan bära av.
Och var det inte så, att borta bra men hemma bäst?

5 kommentarer:

  1. Nämen, sjukhusvistelse låter ju inte alls trevligt?!

    SV: ja "duktig tjej" var faktiskt precis de ord jag berömde mig själv med efteråt och "du kan!" Man blir sådär lagom stolt så det är klart man måste få skryta lite om det... :) Kram tillbaka!

    SvaraRadera
  2. Ja idag har det regnat hela dagen vilket passade även mig perfekt - det är mycket trevligare att sitta i bilen då än när det är gassande sol! Kom precis fram till Södra Näs Camping och har fixat el, avlopp, stödhjul och allt sånt tjafs i hällande regn (men jag hävdar återigen att det är bättre än gassade sol!) :)

    SvaraRadera
  3. Hej! Hoppas allt är bra med maken. Vi har verkligen provat snart alla campingar i Västerbotten. (ja..nästan) Vi har stött på stora mygg. Då menar jag stora. Kram på er Lotta med familj

    SvaraRadera
  4. SV: ja en ordentlig belöning var jag värd tyckte jag! Vilja fick en grisknorr som belöning och smaskade nöjt i sig den medan jag satt framför datorn... En tving minsann? Där ser man! ;)

    SvaraRadera
  5. SV: galet hur enkelt de lär sig... Och kopplar ord till händelser och ord till moment, ibland undrar man om de till och med är smartare än vi människor! ;)

    SvaraRadera